icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Wonderwoods

BREEAM

Voor de realisatie van Wonderwoods is een heldere duurzaamheidsambitie gesteld: een BREEAM-NL Excellent-certificering voor de kantoren.

Certificering

BREEAM-NL is de Nederlandse variant voor het uit Engeland afkomstige BREEAM. Met toetsmethodes gericht op verschillende gebouwsoorten (woningen, kantoren, etc.) en alle eisen omschreven naar Nederlandse of Europese regelgeving, is BREEAM-NL een zeer populaire duurzaamheidmethode voor Nederlandse partijen. In negen categorieën wordt de duurzaamheid van een gebouw getoetst. Door de brede scope heeft BREEAM-NL zijn invloed op alle fases van de bouw en moeten alle betrokken partijen, van opdrachtgever tot onderaannemer en eindgebruiker, hun input leveren om de beoogde score te behalen. De certificering bestaat uit een ontwerp- en oplevercertificaat en de documenten worden onafhankelijk getoetst. Voor meer informatie kun je terecht op de website van BREEAM-NL. 

naar breeam.nl

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project